Isplate.infoOsobni dohodak, placeisplate.infoSve o drugom dohotkuIsplate.info
Isplate.info
       


Povratak na prethodnu stranicu Povratak na naslovnu stranicu
Opći uvjeti korištenja

 

Odgovornost autora za objavljene sadržaje

Autor ovih Internet stranica ulaže maksimalne napore kako bi informacije na ovim Internet stranicama bile točne i potpune ali ne odgovara u slučaju njihove netočnosti ili nepotpunosti.
Autor ne odgovara za štetu ili povredu koja može biti rezultat korištenja ili nemogućnosti korištenja bilo kojeg dijela ovih Internet stranica ili nečeg što je na njoj objavljeno.

Ove Internetske stranice sadrže i informacije trećih osoba i poveznice na druge Internetske sadržaje. Autor ne odgovara za sadržaje na vanjskim izvorima podataka do kojih mogu voditi poveznice s ovih Internetskih stranica, niti odgovara, niti upućuje na način i uvjete korištenja tih sadržaja.
Autor ne odgovaraju za sadržaje koje na ove Internetske stranice stave treće osobe.

 

Promjene

Autor zadržavaju pravo izmjene, dopune ili uklanjanja bilo kojeg dijela ovih internetskih stranica u bilo kojem trenutku.
Sadržaje koje kreiraju treće osobe autor ima pravo promijeniti, obrisati dio sadržaja i nadopuniti sadržaj.
Autor zadržava pravo da odredi što će se od sadržaja koje kreiraju treće osobe objaviti na ovim Internet stranicama kao i lokacije na kojima će biti objavljene.

 

Privatnost

Autor će poštovati privatnost članova, te podatke iz registracije neće davati na uvid trećoj strani osim u slučaju da je takva obveza regulirana zakonom.
Svi podaci o aktivnostima člana koje sustav automatski bilježi poput vremena pristupa, pristupnih adresa, osobnih podataka, E-mail adresa i sl. su označeni kao tajni podaci i čuvaju se u bazi.


Copyright 2009 - 2023  Ninoslav Crnički, Varaždin    ||     Desing by innova SOFTWARE, Varaždin     ||    Opći uvjeti korištenja