Isplate.infoOsobni dohodak, placeisplate.infoSve o drugom dohotkuIsplate.info
Isplate.info
       


 

Evidencija nenaplaćenih potraživanja - obrazac OPZ-STAT-1


VAŽNA OBAVIJEST
Ove stranice su trenutno u fazi izrade i testiranja, stoga svi sadržaji još nisu dostupni.

Hvala na razumjevanju!
Autor  Ostale obavijesti
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Povratak na prethodnu stranicu Povratak na naslovnu stranicu


 
O  B  A  V  I  J  E  S  T

Kako ispravno ispuniti izvještaj "Izvješće o prekovremenom radu" (za korisnike zatvorskog sustava)


 
Obavijest br.: 24
Datum: 22.2.2010.
Program: IPIS - PLAĆE (Foing nova d.o.o., Varaždin )
Naziv: Kako ispravno ispuniti izvještaj "Izvješće o prekovremenom radu" (za korisnike zatvorskog sustava)
Napisao: Nino Crnički


 Obavijest možete ispisati ili preuzeti u PDF formatu.
 
 
Ispiši Preuzmi PDF
 

Obavijest za korisnike koji spadaju pod upravu za zatvorski sustav (zatvori, kaznionice, odgojni zavodi i zatvorska bolnica)

Ovdje je opisano kako se točno ispunjava "Izvješće o prekovremenom radu" (Slika 1.). Molim Vas držite se ovih uputa kako bi podaci na izvještaju bili točni!
Ovaj način popunjavanja izvještaja treba početi koristiti za plaću VELJAČA 2010. godine.


Slika 1

1. Broj službenika - u ovu kolonu upisati broj službenika koji imaju prekovremeni rad.Ovaj podatak Vam moraju dostaviti iz programa FN EVIDENCIJA jer Vi u plaćama imate samo podatak o prekovremenom radu za djelatnike kojima se isplaćuje prekovremeni rad, a nemate podatak za djelatnike koji žele koristiti sati prekovremenog rada kao slobodne dane.

2. Broj sati - upisati UKUPAN broj sati prekovremenog rada za službenike (Sati prekovremenog rada koji će se isplatiti kroz plaću + broj sati prekovremenog rada koji će se koristiti kao slobodni dani). Ovaj podatak Vam moraju dostaviti iz programa FN EVIDENCIJA, jer u programu IPIS-PLAĆE imate samo podatak o broju sati prekovremenog rada za koji se isplaćuje plaća.

3. Broj namještenika - u ovu kolonu upisati broj službenika koji imaju prekovremeni rad. Ovaj podatak Vam moraju dostaviti iz programa FN EVIDENCIJA jer Vi u plaćama imate samo podatak o prekovremenom radu za djelatnike kojima se isplaćuje prekovremeni rad, a nemate podatak za djelatnike koji žele koristiti sati prekovremenog rada kao slobodne dane.

4. Broj sati - upisati UKUPAN broj sati prekovremenog rada za namještenike (Sati prekovremenog rada koji će se isplatiti kroz plaću + broj sati prekovremenog rada koji će se koristiti kao slobodni dani). Ovaj podatak Vam moraju dostaviti iz programa FN EVIDENCIJA, jer u programu IPIS-PLAĆE imate samo podatak o broju sati prekovremenog rada za koji se isplaćuje plaća.

5. Ukupno službenici + namještenici - upisati ukupan broj djelatnika koji imaju prekovremeni rad (Kolona 1 + Kolona 3).

6. Ukupno sati - upisati ukupno sve sate prekovremenog rada za službenike i namještenike (Kolona 2 + Kolona 4)

7. Bruto iznos u KN - upisati bruto iznos za prekovremeni rad. Bruto iznos je ukupan iznos bruto plaće + dodaci na plaću za minuli rad i posebne uvjete rada. Ovaj podatak možete pronaći na listi "Lista prekovremenih sati (sa iznosima)" - lista se nalazi pod "Izvještaji - za trenutnu isplatu". Koristite podatak s liste pod kolonom "Iznos (s dodacima)" Slika 2, točka 1.


Slika 2

 Komentari na obavijest: "Kako ispravno ispuniti izvještaj "Izvješće o prekovremenom radu" (za korisnike zatvorskog sustava)"

 Komentari

 Ovdje možete upisati Vaš komentar na gore prikazanu obavijest!
 Svaki komentar, bez obzira da li je kritika, sugestija ili pohvala učinit će ove stranice još boljim. Hvala!

Copyright 2009 - 2023  Ninoslav Crnički, Varaždin    ||     Desing by innova SOFTWARE, Varaždin     ||    Opći uvjeti korištenja